Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Itt a drámaian veszélyes leleplezés: Ukrajnában Amerika hábo
  2023-04-08 19:00:50, szombat
 
 










ITT A DRÁMAIAN VESZÉLYES LELEPLEZÉS: UKRAJNÁBAN AMERIKA HÁBORÚZIK AZ OROSZOKKAL
Origo2023.04.08. 08:55


Miközben az orosz-ukrán háború egyre inkább eszkalálódik, megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki, amelyek mindent megváltoztathatnak. A dokumentumok az ukrán hadsereg megerősítésére készült titkos amerikai terveket tartalmazták. Döbbenetes, de mégis úgy tűnik, hogy végképp lelepleződött az Egyesült Államok, hiszen az iratok alapján nem az ukránok, hanem ők háborúznak Oroszországgal. Mint kiderült, az amerikaiak írták az ukrán ellentámadás tervét is. Nem ez az első eset, hogy Amerika leleplezi saját magát. A Pentagonban tisztában vannak azzal, hogy Ukrajna még sokáig nem lesz képes a faltörő kos szerepét játszani Oroszországgal szemben, még a Nyugat kiterjedt pénzügyi és katonai támogatásával sem, ugyanis Kijevnek nincsenek meg az erőforrásai ahhoz, hogy megnyerje a konfliktust Moszkvával.


Rendkívüli hír
Elképesztő parancsot adott az Egyesült Államok Ukrajnának

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki. Biden magas rangú kormányzati tisztviselői szerint a héten olyan titkos háborús dokumentumok kerültek fel Twitterre és Telegramra, amelyek részletesen ismertetik


AZ UKRÁN HADSEREG MEGERŐSÍTÉSÉRE VONATKOZÓ TITKOS AMERIKAI ÉS NATO-TERVEKET AZ OROSZORSZÁG ELLEN TERVEZETT OFFENZÍVA ELŐTT.


A Pentagon vizsgálja, hogy ki állhatott a dokumentumok kiszivárogtatása mögött, amelyek a Twitteren és az Oroszországban széles körben elérhető, több mint félmilliárd felhasználóval rendelkező Telegram platformon jelentek meg.


Biden töröltetné a dokumentumokat, de nem tudja

Katonai elemzők szerint úgy tűnik, hogy a dokumentumokat bizonyos részleteiben módosították az eredetiekhez képest, túlbecsülve az ukrán háborús halottak számát és alábecsülve az elesett orosz katonák számát. Az elemzők szerint a módosítások Moszkva dezinformációs törekvésére utalhatnak.
A dokumentumokból viszont kiderül a várható fegyverszállítások, csapatok és zászlóaljak létszáma is. Biden tisztviselői közben pedig leszögezték, dolgoznak a dokumentumok töröltetésén, de csütörtök estig nem jártak sikerrel.


A dokumentumok nem tartalmaznak konkrét haditerveket, például azt, hogy Ukrajna hogyan, mikor és hol kívánja megindítani az offenzívát, és öthetesek..


A New York Times által emlegetett elemzők elmondták, hogy nem világos, hogyan szivárogtak ki a dokumentumok, viszont azokat az oroszbarát csatornák megosztották és tovább terjesztették.


Joe Biden amerikai elnököt üdvözli Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijevi látogatása során, 2023. február 20-án.Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff





Egy "NATO 2.0" segítségével lépne be a Nyugat a háborúba.

A Pentagonban tisztában vannak azzal, hogy Ukrajna még sokáig nem lesz képes a faltörő kos szerepét játszani Oroszországgal szemben, még a Nyugat kiterjedt pénzügyi és katonai támogatásával sem, ugyanis Kijevnek nincsenek meg az erőforrásai ahhoz, hogy megnyerje a konfliktust Moszkvával.


EZ A FELISMERÉS ARRA KÉSZTETI AZ AMERIKAIAKAT, HOGY "KERÜLŐUTAKAT" KERESSENEK ABBÓL A CÉLBÓL, HOGY DIREKT BEAVATKOZÁSSAL SEGÍTSÉK A ZELENSZKIJ-REZSIMET A KONFLIKTUSBAN.


Ezért is fontos a Foreign Affairs legfrissebb publicisztikája, amiben amerikai tisztviselők ennek egy lehetséges megoldását vázolják fel. Szerintük egy új biztonsági közösség - az Atlanti-Ázsiai Biztonsági Közösség - létrehozása lehetne a kulcs, hogy direkt katonai támogatást nyújthassanak Ukrajnának. Az új közösségnek tagja lenne a legtöbb NATO-ország, Ukrajna és szövetségesei, valamint minden csatlakozni kívánó semleges állam.


RÖVIDEN ÖSSZEFOGLALVA, EGY TÁMADÓ HADMŰVELETEKRE ALKALMAS NATO 2.0 ALAPÍTÁSÁT SZORGALMAZZÁK, MIVEL A JELENLEGI SZÖVETSÉGI RENDSZERT ALKALMATLANNAK TARTJÁK VÉDELMI TERMÉSZETE MIATT.


A tervezett szervezet elvileg önkéntes alapon szerveződne, tehát párhuzamosan, de nem egy az egyben átfedésben a NATO-val, illetve védelmi kötelezettséggel sem bírna a tagok számára. Mindazonáltal joggal tekinthető eszkalációs tényezőnek egy hasonló szervezet létrejötte, ugyanis más célt nem szolgálna, mint az amerikai csapatok bevetését az orosz-ukrán háborúban. Erre a szerzők maguk is tesznek utalást, amikor a cikk végén, konklúzió gyanánt kifejtik és egyértelművé teszik:


Az amerikai csapatok jelenléte nélkül nincs jövője az ukrán demokráciának.


Amerikai M142-es nagy mozgékonyságú tüzérségi rakétarendszer- (HIMARS) rakétavetők lövéseket adnak le egy hadgyakorlat során. Ilyen rakétarendszerrel támogatja az USA UkrajnátForrás: AFP/Fadel Senna





Vadonatúj amerikai fegyverek érkezhetnek Ukrajnába


Ami teljesen biztos, hogy az Egyesült Államok fegyverekkel támogatja Ukrajnát, és tovább vívják azt a proxyháborút, amely már több mint egy éve tart.

Egy, a Boeingtől megrendelendő új, földi indítású rakéta is része lesz az Ukrajnának szánt legújabb amerikai fegyvercsomagnak.


A KÜLDENDŐ FEGYVEREK MOSTANI LISTÁJÁBAN CLAYMORE GYALOGSÁGI AKNÁK, TÉLI PARKÁK, GPS-IRÁNYÍTÁSÚ 155 MM-ES EXCALIBUR LÖVEDÉKEK, PATRIOT RAKÉTATÁMOGATÓ ESZKÖZÖK ÉS MK 153 VÁLLRÓL INDÍTHATÓ RAKÉTAVETŐK ÉRKEZHETNEK A BLOOMBERG FORRÁSAI SZERINT.


A Boeing új bombakilövő rakétáját 2015 óta eddig összesen háromszor tesztelte a svéd Saabbal együttműködésben. Ezek során 130 kilométer repülés után egy méteren belül eltalálta a célt. Ez nagyjából kétszerese a jelenlegi HIMARS rakétavetőkből kilőtt rakéták hatótávolságának.

A Boeing közleményben tudatta, hogy a mostani lenne az első megrendelés a fegyverből. A Boeing-Saab új fegyverét úgy tervezték, hogy a HIMARS egységből történő indítás után a bomba repülés közben leválna a rakétáról, miniszárnyakat növesztene, és így repülne a GPS által azonosított célpontjához.


Link


Kapcsolódó cikkek


Megdöbbentő NATO-iratok szivárogtak ki, ez mindent megváltoztathat

Link


Kész az amerikai haditerv a harmadik világháborúra

Link


Miközben az oroszok tovább folytatják a véres harcokat, a déli fronton készülnek az ukrán ellentámadásra

Link


Elképesztő parancsot adott az Egyesült Államok Ukrajnának

Link










 
 
0 komment , kategória:  Média  
Címkék: kiszivárogtatása, hatótávolságának, fegyvercsomagnak, kötelezettséggel, együttműködésben, megváltoztathat, dokumentumokból, publicisztikája, hadműveletekre, oroszországgal, alkalmatlannak, rakétarendszer, beavatkozással, rakétavetőkből, ellentámadásra, felhasználóval, oroszországban, rakétatámogató, dokumentumokat, dezinformációs, megerősítésére, ukrajnátforrás, miniszárnyakat, világháborúra, támogatásával, demokráciának, összefoglalva, lelepleződött, nyújthassanak, megrendelendő, terjesztették, szövetségesei, szorgalmazzák, mozgékonyságú, konfliktusban, mindazonáltal, orosz-ukrán háború, ukrán hadsereg, iratok alapján, amerikaiak írták, ukrán ellentámadás, első eset, erőforrásai ahhoz, konfliktust Moszkvával, héten olyan, dokumentumok kiszivárogtatása, dokumentumokat bizonyos, eredetiekhez képest, ukrán háborús, elesett orosz, elemzők szerint, módosítások Moszkva, Ukrajnában Amerika, DRÁMAIAN VESZÉLYES LELEPLEZÉS, UKRAJNÁBAN AMERIKA HÁBORÚZIK AZ OROSZOKKAL, Egyesült Államok, Egyesült Államok Ukrajnának, UKRÁN HADSEREG MEGERŐSÍTÉSÉRE VONATKOZÓ TITKOS AMERIKAI ÉS NATO-TERVEKET AZ OROSZORSZÁG ELLEN TERVEZETT OFFENZÍVA ELŐTT, York Times, Volodimir Zelenszkij, Dimitar Dilkoff, FELISMERÉS ARRA KÉSZTETI AZ AMERIKAIAKAT, KERESSENEK ABBÓL CÉLBÓL, HOGY DIREKT BEAVATKOZÁSSAL SEGÍTSÉK ZELENSZKIJ-REZSIMET KONFLIKTUSBAN, Foreign Affairs, Atlanti-Ázsiai Biztonsági Közösség, RÖVIDEN ÖSSZEFOGLALVA, TÁMADÓ HADMŰVELETEKRE ALKALMAS NATO, ALAPÍTÁSÁT SZORGALMAZZÁK, MIVEL JELENLEGI SZÖVETSÉGI RENDSZERT ALKALMATLANNAK TARTJÁK VÉDELMI TERMÉSZETE MIATT, Amerikai M142-es, Fadel Senna, KÜLDENDŐ FEGYVEREK MOSTANI LISTÁJÁBAN CLAYMORE GYALOGSÁGI AKNÁK, TÉLI PARKÁK, MM-ES EXCALIBUR LÖVEDÉKEK, PATRIOT RAKÉTATÁMOGATÓ ESZKÖZÖK ÉS MK, VÁLLRÓL INDÍTHATÓ RAKÉTAVETŐK ÉRKEZHETNEK BLOOMBERG FORRÁSAI SZERINT, Megdöbbentő NATO-iratok,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Mindig jusson idő nevetni  Nem méltó hozzád  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Adakozás  Png csokor  Png kutya  Png férfi  Nem tudhatod  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nevem  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kerüld el az evangélium örömén...  Png férfi  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép álmokat!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A kételkedés kezelése  Alázat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam Annuska bar...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  Akarat  Szívem  Minden harmadik...  Reménység és erő Krisztustól e...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét  A kételkedés kezelése  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Radikális szeretet  Egy bizonyos határt  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Png telefon  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Popper Péter szavai  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png kutya  Szívem  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A másik dolog,  Neked tudnod kell  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Szívem  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hiányzik 
Bejegyzés Címkék
orosz-ukrán háború, ukrán hadsereg, iratok alapján, amerikaiak írták, ukrán ellentámadás, első eset, erőforrásai ahhoz, konfliktust Moszkvával, héten olyan, dokumentumok kiszivárogtatása, dokumentumokat bizonyos, eredetiekhez képest, ukrán háborús, elesett orosz, elemzők szerint, módosítások Moszkva, dokumentumokból viszont, dokumentumok töröltetésén, oroszbarát csatornák, lehetséges megoldását, legtöbb NATO-ország, tervezett szervezet, tagok számára, hasonló szervezet, amerikai csapatok, orosz-ukrán háborúban, szerzők maguk, cikk végén, ukrán demokráciának, hadgyakorlat során, svéd Saabbal, méteren belül, jelenlegi HIMARS, mostani lenne, első megrendelés, bomba repülés, amerikai haditerv, harmadik világháborúra, oroszok tovább, véres harcokat, déli fronton, ukrán ellentámadásra, kiszivárogtatása, hatótávolságának, fegyvercsomagnak, kötelezettséggel, együttműködésben, megváltoztathat, dokumentumokból, publicisztikája, hadműveletekre, oroszországgal, alkalmatlannak, rakétarendszer, beavatkozással, rakétavetőkből, ellentámadásra, felhasználóval, oroszországban, rakétatámogató, dokumentumokat, dezinformációs, megerősítésére, ukrajnátforrás, miniszárnyakat, világháborúra, támogatásával, demokráciának, összefoglalva, lelepleződött, nyújthassanak, megrendelendő, terjesztették, szövetségesei, szorgalmazzák, mozgékonyságú, konfliktusban, mindazonáltal, megosztották, célpontjához, hadgyakorlat, fegyverekkel, dokumentumok, eszkalálódik, kerülőutakat, amerikaiakat, tartalmaznak, tisztviselői, eredetiekhez, módosították, részleteiben, töröltetésén, haditerveket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 84 db bejegyzés
Összes: 4845 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3710
  • e Hét: 23529
  • e Hónap: 63350
  • e Év: 241225
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.